fuck. you.

Jul. 26th, 2012 02:03 pm
suzimi: (moriarty - beautiful evil)
[personal profile] suzimi


Elmesélem milyeN kurva jó napom volt. Ez annyira kibaszottul tipikus. 2 napja vagyok itthon és máris átbasznak, felfoghatatlan, nem. Annyi a felfoghatatlan benne, hogy 2 NAP KELLETT HOZZÁ. MINDEGY.

Szóval, reggel. Filózom, hogy jegyet vegyek vagy bérletet, de úgy döntök bérletet veszek. Oké, fun. Yay, egy hónapra el vagyok látva. Namost kéremszépen, odamegyek ehhez az őskövület kurvához, aka pénztárosnéni, akinek még az életének egy kis szegletébe is sikerült belepillantanom, fun. Namost, kérek bérletet, diákot, onnan kiegészítőt. Süketje visszakérdez:
"Jegyet?"
Én barom meg: "Igen." Erre ő adja a jegyet a bkv bérletet és még követel 35 forintot. Mondom, ok, odaadom. Megyek, még 2 lépésre sem voltam, mikor nézem HOGY WTF EZ JEGY, NEKEM BÉRLET KELL, MERT AZÉRT FIZETTEM. vISSZAMEGYEK, 2 PERC SEM VOLT, FÉL PERC SEM.
"ÉN BÉRLETET KÉRTEM."
"Oh, akkor azt csak holnaptól tudok adni, mert már ott a jegy, és akkor 1500fFT pls."
"MIVAN..."

A szitu az, hogy a süket vak béna kurvája azt hitte 4035Ft adtam, pedig az 5035Ft volt, mert azt hittem bérlet és még csodálkoztam is, hogy "csak" 35 Ft kell apróban, mert kikészítettem az 5000et reggel, és az aprót mindig ott szoktam kiszámolni, most ugyanezt csináltam. ÉS TUDOM, HOGY 5035FTOT ADTAM. De a köcsög buzi fasszopó nyomorult őskövület, aki már nem elsőnek basz át embereket nem volt hajlandó visszadani PEDIG MÉG OTT VOLT A KURVA KEZÉBEN, MEG SEM VOLT HAJLANDÓ SZÁMOLNI, MEG SEM VOLT HAJLANDÓ NÉZNI, ROHADÉK BUZI NYOMORULT RIBANC. Emberek meg vártak meg éasdfjgsjkédfg nekem is sietnem kellett, mondtam, hogy visszajövök.

Vonatutat végigbőgtem, sminkem totál KO szemeim, mint egy drogosé és így menj állásinterjúzni. KÖSZÖNÖM NEKED TE ÓRIÁSI GYÖKÉR RIBANC MÉG EZT IS. TÉNYLEG, ÖRÖK HÁLÁM.

Na visszamentem mikor jöttem haza, mondom, emberek módjára meg tudjuk ezt beszélni, ő meg egy öreg nő, bitzos szar élete is volt, meghalt a férje, és az unokájával meg csak akkor tud telefonon beszélni, amikor reggeli hajsza van és mindenki jegyet kér, oké, semmi probléma nincsen itten, MIÉRT LENNE? So, visszamegyek "SZERINTEM EGY KICSIT FÉLREÉRTETTÜK REGGEL EGYMÁST, SZERETNÉM ITT TISZTÁZNI A DOLGOKAT." kezdtem, igen, teljesen megértő volt, és elmagyarázta szépen, hogy dugjam fel magamnak a jegyet és az 1000forintot, amivel tartozik, de én úgy halottam, mintha azt mondta volna 'verd szét az üveget, amíg be nem tudsz nyúlni és megfojtani'.
Az ok, amiért nem adta vissza, hogy annyian átverték már..
"BASSZAMEG, FÉL PRECRE SEM VOLTAM A PÉNZTÁRTÓL, MÉG OTT VOLT A PÉNZ A KEZÉBEN, MEG SEM VOLT HAJLANDÓ SZÁMOLNI."
Igen, de az tökre nem számít, mert ő egyszer dolgozó bérletet adott egy diáknak, diákbérlet áron és jaj jaj, mennyit sírt miatta. HÁT TUDJA MIT KEDVES RIBANC HÖLGY ÚRNŐ? ÉN IS BŐGTEM, ÉS AZ NEM 13000 FORINT VOLT, ÉN 'CSAK' AZ 1000 FORINTOMAT AKARTAM. OLYAN NAGY KURVA KÉRÉS EZ? MÉG EMLÉKEZETT IS RÁM, TUDTA, HOGY TARTOZIK 1000RL ÉS NEM ADTA ODA, MERT MEGFOGADTA.

HÁT TUDJA MIT. FOGADJA MEG EZT. ÖNNÉL, A BÜDÖS ÉLETBEN NEM VESZEK JEGYEK, INKÁBB MEGKÉREK VALAKI MÁST, FENNHANGON, HOGY VEGYE MEG NEKEM, ÚGY, HOGY TE IS HALLD, TE ROHADÉK RIBANC, ÉS REMÉLEM, HOGY EGY KICSIT IS, CSAK EGY KICSIT IS SZARUL ÉREZTED MAGAD EMIATT, DE HA NEM, AKKOR TESZEK RÓLA, BÁRMIKOR MÁSKOR, AMIKOR TALÁLKOZUNK ÉGJEN A POFÁD.

ÉS EZ NEM CSAK A PÉNZRŐL SZÓLT, HANEM BÜSZKESÉGRŐL IS, MG ARRÓL, HOGY EGY LOTTYADTSEGGŰ, PÉPZABLÓ REDVÁS KURVA NEM GYŐZ EGY ILYEN SZITUBAN, DE ÚGY NÉZ KI A HÜLYÉKET ÉS A VÉN TROTTYOKAT NEM LEHET LEGYŐZNI.
ÉS MÉG ÉS KÖSZÖNTEM MEG.

AKKORA EGY FASZ VAGYOK ÉN IS, NEM BÍROK EGY ILYEN KURVÁVAL, AKKOR MI LESZ MÁSKOR?! IGEN, ENNÉL SZARABBUL NEM IS ÉREZHETEM MAHAM.

Ő baszott át, ő volt a süket, az idióta a mínusz érelmeszesedéses IQjú kretén, ÉS MÉG ÉN ÉRZEM SZARUL MAGAM.

NEM IDE SZÜLETTEM, NEKEM VALAMERRE BÁRÁNYOKAT KÉNE TERELGETNEM, VAGY KERTÉSZKEDNI, VAGY NEM TUDOM. KÁR, HOGY ÉN ÉS A TERMÉSZET NEM IGAZÁN VAGYUNK JÓBAN.

=_=

Date: 2012-07-26 01:06 pm (UTC)
From: [identity profile] riddo.livejournal.com
Ouch... kurva pofátlan dolog ez... :/

Date: 2012-07-27 07:31 am (UTC)
From: [identity profile] suzimi.livejournal.com
Rohadtul... =_=

Date: 2012-07-26 06:11 pm (UTC)
From: [identity profile] marlenem.livejournal.com
*HUGS HUGS* Nem lehet ezt a not jelenteni valahol?!?! I mean, keptelen betolteni a munkakoret, tessek eltavolitani a helyerol haho!!! >((( Hat basszus mar.
Viszont allasinterju yaaay, milyen hely? :3

Amugy en mar kitalaltam, megszedem magam egy kis loveval, aztan kikoltozok valami miniatur karib szigetre, kagylolancokat fuzok majd es eladom turistaknak, es boldogan elek a kis tengerparti kunyhomban, amig meg nem halok. Gyere te is, van hely ;__; Perfect life for antisocial persons :Dv

Date: 2012-07-27 07:33 am (UTC)
From: [identity profile] suzimi.livejournal.com
Eskü attól félek, hogy a főnökei is ilyen töketlen idióták és nem akarok több ilyen barommal kezdeni. =_=

A munka, hát még nem beszélek róla, majd ha többet tudok... XD De jó hely, jó hely. Jó lenne ha meglenne, ezért voltam kiakadva amikor megláttam magam a tükörben. 8D

TAT MEGYEK VELED. OMG ÉN IS AKAROK OLYAT..!!

Date: 2012-07-26 09:05 pm (UTC)
From: [identity profile] valkyriesailor.livejournal.com
Uh, részvétem. -.- *ölel*

Ilyen napom nekem is van. Tudom, hogy nem vígasz, de ettől még lehet olyan állásod, amilyet szeretnél.

Date: 2012-07-27 07:34 am (UTC)
From: [identity profile] suzimi.livejournal.com
Köszi. ;;

Remélem, hogy eléggé rendbe tudtam szedni magam, mire interjúztattak... Nem látták rajtam a kiborulás jeleit.

Date: 2012-07-27 08:26 am (UTC)
From: [identity profile] mushroom-chan.livejournal.com
Ezek azok a dolgok, amiket az angol ismerőseimnek/barátaimnak nem tudok elmagyarázni, csak summázom annyival, hogy Magyarország szép hely, de ott élni ritka szar.

Profile

suzimi: (Default)
Suz

Style Credit

Powered by Dreamwidth Studios